GAZİANTEP (AA) - AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolasıyla bayramlaşma programı düzenledi.

AK Parti Oğuzeli İlçe Başkanlığında tertiplenen programda konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili ve 5. sıra adayı Canan Candemir Çelik, AK Parti'nin tek başına iktidarda olduğu dönemde Türkiye'ye büyük bir hareketlilik ve ivme kazandırdığını söyledi.

Çelik, 7 Haziran'da yapılan genel seçimin sonucundaysa siyasi ve ekonomik istikrarsızlığın ne kadar kötü sonuçlar getirebileceğinin işaretlerinin görüldüğüne dikkati çekerek, "Terör örgütünün belinin kırıldığı bir süreci yaşıyoruz. 780 bin kilometrekare olan ülkemizde her birimiz bir, beraber, asli unsur olarak kardeşçe yaşayacağız. İstikrarsızlık süreçlerinin ülkemizi karıştırmasına fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Ahmet Uzer de Türkiye'de ne zaman istikrarsızlık yaşansa pusuya yatmış iç ve dış düşmanların ülkeyi sırtından hançerlemek için harekete geçtiklerini belirtti.

Siyasi istikrarın önemini vurgulayan Uzer, "Siyasi istikrarın ardından ekonomik ve sosyal istikrar gelir. Birileri Türkiye'yi Suriye'ye benzetmeye çalışıyor ama bizim feraset sahibi insanlarımız, Allah'ın izniyle bu oyuna gelmeyecektir" dedi.

Bayramlaşmaya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekili adayları Nejat Koçer, Abdulkadir Yüksel, Mehmet Erdoğan, Ali Şahin, Muhammed Hakan Tanrıöven ve Selami Yetkinşekerci, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve partililer katıldı.