Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Tuzla’da Viaport Marina içinde bulunan ViaSea eğlence merkezine akın ettiler. 7 ’den 70’e herkesin geldiği eğlence merkezinde vatandaşlar doyasıya eğlendiler.
Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasının ardından birçok vatandaş tatil için şehir dışına gitti. İstanbul’da kalan vatandaşlar ise tatili değerlendirmek için ViaSea eğlence merkezine akın etti. Eğlence merkezindeki Roller Coaster, dünyanın ilk iklim temalı akvaryumu ve Via Entertainent vatandaşların ilgi odağı oldu. Ayrıca Tema Park içinde bulunan çarpışan araba ve atlı karınca gibi eğlence alanları çocuklar ile doldu. Eski bayramları aratmayan bir ilgiyle karşılaşan yetkiler bayram için özel kampanya müjdesi verdi.
ViaSea Satış ve Pazarlama Müdürü Zafer Mıhçakan, ’’Tuzla Viaport Marina’da bulunan Viasea tam bir eğlence merkezi. İçinde Akvaryum, Tema Park ve Via Entertaiment adında 3’lü eğlence alanımız mevcut. Akvaryumda, 12 binden fazla deniz canlısını, 5,2 milyon litre suyun içinde deneyimleme fırsatı buluyorsunuz. 47 farlı sergi alanı içinde ve birçok enlere sahip akvaryumda ellerinizle besleyebileceğiniz Japon Koi Balığı ünitelerimiz mevcut. 88 metre ile İstanbul’un en uzun sualtı tüneline sahibiz. Bunların hepsini deneyimleyerek görebilirsiniz. Kullanılan son teknoloji ile dünyanın en berrak sularına sahibiz’’ dedi.
Tema Park’ta dünyanın en iyi Roller’larından bir tanesi Red Fire’ın olduğunu belirten Mıhçakan, ’’Red Fire tam bir fenomen. Türkiye’nin en iyisi ve dünya ilk 5 içinde yer alıyor. Saatte 115 km hıza ulaşabiliyor. 55 m yukarı çıkartıp, 2 kez sizi ters çeviriyor. Bu serüven tam 1 dakika sürüyor. Dünyanın en iyi Roller Coester grubu ülkemizi 40 kişilik grupla ziyaret ettiler. Deneyimledikten sonra lideri ile görüşmemiz oldu. ’Dünyanın en iyi Roller Coester’larından diyebilirsiniz’ dedi. Her Roller Coaster birbirinden farklıdır. Red Fire’da birçok unsurları bir arada bulabiliyorsunuz’’ diye konuştu.
Via Entertainment hakkında bilgi veren Mıhçakan, ’’Kapalı alanda bowling, sinema salonları ve oyun merkezimiz mevcut. Bilgisayar simülasyonu oyunları ve ödül oyunları ile vaktinizi geçirebiliyorsunuz. 10 hatlı bir bowling salonumuz mevcut.Otomatik güvenlik bariyerleri var. Çocuklarınız ile birlik geldiğinizde bu güvenlik bariyerleri ortadan kalkıyor ve çocuklarınız ile birlikte oynayabiliyorsunuz. 5 farklı sinema salonumuz var. Burada en iyi vizyon filmlerini izleyebilirsiniz. Bu tesislerimizde sezonu ortadan kaldırıyoruz. Yaz ve kış, kapalı ve açık alanda, 7’den 70’e herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği yaşam alanı. Burası sadece İstanbul projesi değil, konumu itibariyle bir bölge projesi. Rahat ulaşımıyla komşu iller olan Sakarya, Düzce, Bursa, Yalova gibi illere göz kırpıyor ve hepsini burada misafir edebiliriz” dedi.
Bayram için özel kampanya
Bayram için özel kampanya olduğunu söyleyen Mıhçakan, ’’Burada birden fazla eğlence yerini, Akvaryum ve Tema Parkı günlük 69 TL’ye sınırsız olarak kullanabilecek bir kampanyamız başladı. Bütün misafirlerimizi bekliyoruz" dedi.
Via Entertainment ailece eğlencenin vazgeçilmezi
Via Grubu tarafından ilk olarak ABD’de hayata geçirilen Via Entertainment’ın büyülü eğlence dünyası, sinema, bowling ve oyun salonlarıyla Viaport Marina’da tatilini geçiren vatandaşların ilgi odağı oldu. Birbirinden bağımsız 5 farklı binada 5 salondan oluşan Via Entertainment Sinema, son teknoloji görüntü ve ses teknolojisi kullanılarak hayata geçirildi. Modern çizgilere sahip mimarisiyle göz dolduran Via Entertainment Sinema, 5 ayrı salonda toplamdan 534 kişiye aynı anda film seyredebilme keyfini yaşatıyor. 87 cm’lik koltuk mesafesiyle ev konforunda film seyretme imkanı sunan sinema 3 boyutlu film sevenler için de unutulmaz bir deneyim sunuyor. 4000 metrekare alana kurulu Via Entertainment, 10 hatlı ve ferah bir bowling eğlence alanı sunuyor. Dizayn edilen oturma grupları, glow ışık sistemiyle aydınlatılan ferah salonu ve çocuklar için bumper sistemi sayesinde eşsiz bir bowling keyfi yaşatan olan Via Entertainment bowling, keyifli vakit geçirmek isteyenler için daha önce hiç tatmadıkları bir oyun deneyimi sunuyor. “Ailece Eğlence” sloganıyla projeler hayata geçiren Via Entertainment, bünyesinde oluşturulan oyun salonuyla da misafirlerine dört dörtlük eğlence imkanı sunuyor. Birbirinden eğlenceli 74 farklı oyun ünitesi bulunan aile eğlence merkezinde aynı anda 100’den fazla kişi oyun oynamanın tadını çıkartabiliyor.
Türkiye’nin yeni eğlence canavarı: Red Fire
Adrenalin tutkunları Red Fire’a binmek için sıraya girdi. Özel tasarlanan ve dünyanın en gelişmiş teknolojilerine sahip olarak üretilen Red Fire, Türkiye’nin yeni eğlence canavarı olarak tanımlanıyor.55 metre yükseklikte 110 km hızla 980 metre uzunluğunda raylarda giden Red Fire treni, heyecan tutkunlarını eğlencenin ve adrenalinin doruklarına çıkarıyor.
Denizin altını üstüne getiren dev akvaryum
Dünyanın ilk iklim temalı akvaryumu, İstanbul’un en uzun su altı tünelinde gezme, 12 binden fazla sualtı canlısını keşfetmenin heyecanını yaşatıyor. Akvaryum, dev yengeçlerden, piranalara, köpek balıklarından, sevimli vatozlara kadar birbirinden ilginç canlıları yakından görme ve sevimli balıkları besleme imkanı sunuyor.