Darbe girişiminin ardından vatandaşlar meydanları boş bırakmazken, Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Necati Şaşmaz da demokrasi nöbetini Taksim Meydanı’nda tuttu. Şaşmaz, "Onlar insan sever göründüler. Bir çok insanı Allah ile kandırdılar" dedi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından vatandaşlar meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Vatandaşlara bu nöbet yerlerinde zaman zaman bakanlar, belediye başkanları ve sanatçılar destek veriyor. Taksim Meydanı bu akşam da nöbet tutanların akınına uğradı. Burada İstanbul Belediye Başkanı Kadir topbaş ve Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Necati Şaşmaz vatandaşlara destek verdi.
“Bir çok insanı Allah ile kandırdılar”
Necati Şaşmaz, “Saygıdeğer kardeşlerim, ağabeyim. Milli irademizi çiğnemeye çalıştılar. Demokrasimizi askıya almaya çalıştılar. Biz dimdik ayakta durduk. Bir tanktan diğer tankın altına atladık. Çok şükür durdu. Bunu durduran halkıma şükranlarımı sunuyorum. Milletimiz bu demokrasi savaşında karşısında durdu ve onu ezdi. Bizi gücümüzü bu demokrasiden alıyoruz dedi. Bir hep bütünüz ve demokrasinin yanındayız dedi. Onlar insan sever göründüler. Bir çok insanı Allah ile kandırdılar. Ama bugün biz gerçek yüzlerini gördük. 14’üncü yılına girecekti Kurtlar Vadisi. Yıllardır bu gerçeği anlatmaya çalışıyorduk. Bunlar hayal ürünüdür diye yazdım. Bugün görüyoruz ki bunlar acı bir gerçekmiş. Biz bunları anlattık, anlatmaya devam edeceğiz. Bizler bir bütünüz. Her mahallede her sokakta soluduğumuz havada bizi özgürlüğümüzü hissediyoruz. Birliğimizi muhafaza edelim” dedi.