Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ın Kütahya’daki baba ocağına ateş düştü.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit olurken, 8 asker de yaralanmıştı. Patlamada Kayseri Komanda Taburu’ndan oldukları ve ilçeye geçici görevle gönderildikleri öğrenilen askerlerden şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ın Kütahya nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Acı haberin gelmesiyle, şehidin Evliyaçelebi Mahallesi Yulaf Sokak’taki baba evine ateş düştü. Askeri erkanlar tarafından şehidin baba ocağına haber verilirken, 112 Acil Servis ekipleri de hazırda bekledi. Şehidin baba adının Beytullah, anne adının Seviye olduğu belirtildi. Sercan ve Rıdvan isminde iki kardeşi olduğu da öğrenilen şehidin, evli be bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Büşra Kahraman ile evli olan şehit Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ın 8 aylık Gökalp isminde çocuğunun olduğu belirtildi. Şehidin, yarın toprağa verilmesi bekleniyor.