AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ile AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık'ı parti binasında ziyaret eden Mahçiçek ve Özdemir, "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.
Mahçiçek, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, "Bizim dostluğumuz, eskimez dostluklardır. Olması gereken de budur. Makamlar, mevkiler gider, zaman gelir koltuklarda gider. Ama bizim aramızdaki muhabbet ve sevgi bağı hiç kesilmeyecektir. Çünkü biz bir idealin, bir misyonun insanlarıyız" dedi.

AK Partili yönetimlerin Allah’ın yardımı ile bu ülkeyi hep iyi yönettiğini dile getiren Mahçiçek, AK Partili belediyelerin de yerel bazda bu ülkeyi iyi yönettiğini söyledi.

Ülkeyi yönetecek AK Partili kadroların dışında başka kadronun olmadığını ifade eden Mahçiçek, şunları kaydetti:

"Eksiğimiz noksanımız olabilir. Geçmiş dönemlerdeki yönetimleri gördük. Biz o geçmişteki koalisyon dönemini yaşadık. Bakanlıklar değil, genel müdürlükler paylaşılmıştı. O paylaşımlar yönetim amaçlı değildi. Yeni yönetimlere 'hayırlı olsun' demek amacıyla buradayız. Sizlere güveniyoruz. İnşallah başarılı olacağınıza inanıyoruz. Önümüzde Türkiye’nin kurumsal yapısını yeniden düzenleyecek bir seçim var. İnşallah AK Partimiz 400’e yakın milletvekili çıkardığı zaman ülkenin idari ve kurumsal yapısını yeniden düzenleyecek. Çok daha iyi yönetilir bir hale geleceğiz. Bunun için hepimizin daha gayretli ve özverili çalışması lazım."

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ise ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunmak istediklerini söyledi.

Geçmişte yaşanan sıkıntılı günlerin ardından milletin AK Parti'nin liderine güvenmesiyle partiyi güçlendirerek bu seviyeye getirdiğini anlatan Özdemir, "Önümüzde çok daha etkin, çok daha kolay atlatabileceğimiz ve elimizi güçlendiren bir süreç var. Nedir o süreç? Yeni Türkiye vizyonu. Başbakanımız ile birlikte '2023 Vizyonu'nun üzerine eklenmiş ve çok daha başarılı olacağına inandığımız 'Yeni Türkiye Vizyonu' var. Vatandaşımıza gittiğimizde anlatabileceğimiz ve onlardan tepki almayacağımız bir programımız var. Hem yeni Türkiye vizyonunu hem de başbakanımızı halkımıza anlatmamız gerekiyor. Bunun için sahaya ineceğiz" diye konuştu.

İlçe başkanlığı görevine seçilen Kısaca ve Kırbıyık'ta ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.