MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren eğitim merkezlerindeki eğitimcilere yönelik olarak düzenlenen "Öğretmen Çalıştayı" devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Salköprü Semt Konağı'nda düzenlenen çalıştayda, kurumsal kimlik konulu sunum yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, sosyal belediyecilik kapsamında yapılan hizmetleri anlattı.

Mumcu, sosyal belediyecilik kapsamında önemli hizmetler yaptıklarını ve eğitim çalışmalarında da başarıyı hep üst seviyelerde gerçekleştirdiklerini anlatarak, "Halen 7 eğitim merkezimizde bin 900 civarında ortaokul öğrencimiz hizmet alıyor. Tabi bunlar, yarınlar için atılmış adımlar, çabalar. Bu çocuklarımız için ne yapabilirsek, hani deniz anaları hikayesinde olduğu gibi ne kadarının hayatına istikamet verebilirsek o kadar başarılı sayılırız. Nitekim bu çabaların somut sonucu yıl sonundaki başarı durumunda görünüyor. Bugüne kadar da bu başarı hep üst seviyelerde oldu" ifadelerini kullandı. 

Çalıştaya, TEOG hazırlık kurslarının verildiği Büyükşehir Belediyesi'nin 7 eğitim merkezinde görevli 40 öğretmen katıldı.