MALATYA (AA) - Malatya'da, 20 Kasım Pazar günü yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için ek sefer düzenleneceği bildirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetlerinden (MOTAŞ) yapılan yazılı açıklamada, KPSS'ye girecek adayların ulaşımda sorun yaşamamaları için 20 Kasım Pazar günü ek seferler düzenleneceği belirtildi.

Bu kapsamda, şehir merkezinde hafta içi listesine göre, 16B hattında 15 körüklü araç ve 17B hattında da 12 araçla sefer düzenleneceği aktarılan açıklamada, düzenlemeyle adayların sorunsuz bir sınav geçirmelerinin amaçlandığı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, akıllı kartlara erişimi kolaylaştırmak için internet üzerinden kredi kartı dolumunun ardından İnönü Üniversitesi ve MEB ile yapılan protokollerden yararlanarak online başvuru sistemi hazırlandığı kaydedildi. Artık vatandaşların internet üzerinden bilgilerini sisteme yükleyerek kart başvurusunda bulunabileceği belirtilen açıklamada, kart başvurusu sisteme düşenlerin ertesi gün hazırlanan kartlarını Kart Danışma Merkezinden alabilecekleri bildirildi.