Mamak Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSAD) Başkanı İbrahim Engin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Büyük bir dönüşümün yaşandığı Mamak’ta sanayici ve iş adamlarının istihdama katkı sunduğunu dile getiren MİSAD Başkanı İbrahim Engin, “İlçemizde yaşanan büyük değişimle birlikte bizlerde istihdama katkı sunuyoruz. Başkanım sizlerin projeleri bizlerin yatırımlarını daha da değerli hale getiriyor. Bizlerde daha fazla yatırım yaparak istihdama katkıda bulunuyoruz. Bu durumdan kazançlı çıkan da Mamak ve Mamaklılar oluyor” dedi.

Kamu ve özel sektör açısından istikrarın son derece önemli olduğunu dile getiren Başkan Akgül, “Önümüzde bir referandum süreci var ve bu Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir süreç. 15 yıldır bu ülkede yapılanlar ortada. Kamu ve özel sektör için istikrar son derece önemli. Sürdürülebilir büyüme ve kazanımların korunması için herkes üzerine düşeni yapacak” diye konuştu.

Referandumda ‘evet’ diyeceklerini açıklayan MİSAD Başkanı İbrahim Engin, “Siyasi durumdan en fazla etkilenen kesimlerin başında işadamları geliyor. İş dünyası için ekonomik ve siyasal istikrar çok önemli. Bizler yakalanan bu istikrar ortamının devam etmesi için referandumda ‘evet’ diyeceğiz” ifadelerini kullandı.