İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör olayı sonrasında Muğla’nın Marmaris ilçesindeki dünyaca ünlü barlar sokağında bulunan bazı kulüpler kapılarını bir gün turistlere kapatırken, işletmelere Türk bayrakları asıldı.
Marmaris’in dünyaca ünlü Barlar Sokağı’ndaki işletmeler Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 42 kişi ve yaralanan çok sayıda kişi için duyarsız kalmadı. İlçenin en büyük gece kulüplerinden Arena , diskonun arkasındaki duvara dev led ekran kurarak Türk Bayrağı animasyonu koydu. Bazı işletmeler ise bir günlüğüne gece kulüplerini turistlere kapattı.Açık olan barlar ise işletmelerine Türk bayrakları astı.
’TERÖRÜN OYUNUNA ALET OLMAYACAĞIZ’
Güney Ege’nin en büyük açık diskosu olan 5 bin kişilik ’Club Areena’nın işletme müdürü Ahmet Akgün, "Son zamanlarda yaşanan terör olayları, hepimizi derinden yaraladı ve üzdü. Yaşanan bu kötü olaylar, bizleri olumsuz etkilememeli. Terörün bu oyunlarına alet olmamalıyız. Terörün amacı ülkemizde kaos yaratmak. Kaos ve korku yaratmaya çalışanların oyunlarına asla alet olmayacağız. Mekânlarımıza Türk Bayrağımızı astık ve müşterilerimizi mutlu etmek için işimizin başındayız" dedi.