Mersin'in Yenişehir İlçesinde oturan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi E.Y, akıllara durgunluk veren açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir açıklama yapan üniversite öğrencisi genç kız, okumak için memleketi Diyarbakır'dan Mersin'e 3 yıl önce geldiğini ve ailesinin okumasına karşı çıktığı için kaçtığını belirtti. 

İŞTE GENÇ KIZIN TWİTTER ÜZERİNDEN YAPTIĞI İTİRAF NİTELİĞİNDE AÇIKLAMALAR

'Henüz 20 yaşındaydım ve memleketim Diyarbakır'da ailemin zorlamasıyla amcamın oğlu ile evlendirilmek istendim. Ben okumak istiyordum ve evliliğe hazır değildim. Üniversite sınavında Mersin Üniversitesini kazandım ve kaçarak Mersin'e geldim. İlk başlarda biraz altınım ve nakit param vardı onunla ev tuttum.Sonrasında kirayı ödemekte zorluk çekerken, kafelerde ve barlarda çalıştım. Gelir gideri kurtarmayınca, başka çareler aramaya başladım. Kız arkadaşım Hale, ücret karşılığında erkekler ile beraber oluyordu ve çok ciddi kazançlar elde ediyordu. Bende geçim sağlayamacağım korkusuyla 21 yaşından itibaren bedenimi ücret karşılığında satmaya başladım. Geçimimi rahatça sağladım ve birikim yaptım. 4 gün önce ise korona virüsüne yakalandım, tedavim evde devam ediyor.2 yıl boyunca girdiğim cinsel ilişkilerden farklı farklı birçok hastalığa yakalandım. Sağlığın herşeyden önemli olduğunu anladım, erkeklerin bana köle muamelesi yapmasından ve yaşadığım iğrenç 2 yılı unutmak için yeni bir hayat yaşamaya karar verdim. Ama tanıdığım en azından 20 arkadaşım, fuhuş yaparak geçimlerini sağlamaya devam ediyor. Siz siz olun, bizim gibi Apta*ca bir karar verip fuhuşa yönelmeyin ' dedi.