MALATYA (AA) - Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberindeki oda başkanlarıyla Malatya Baro Başkanı Enver Han'ı ziyaret etti.

MESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, MESOB Başkanı Keskin, yeniden Malatya Baro Başkanı seçilen Han'a yeni dönemdeki görevinde başarılar diledi.

Keskin, yaptığı açıklamada, bir esnaf çocuğunun baro başkanı olmasının kendileri için onur ve gurur verici olduğunu belirtti.

Keskin, "Yıllarca birlikte yakın çalıştık. Bu makama layıksınız. Çoğunluk bir oyla sizi tekrar bu makama layık gördükleri için tüm üyelerinize de ayrıca teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. Allah'tan yeni görevinizi hayırlı uğurlu etmesini ve adaletten şaşmamanızı nasip etmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Baro Başkanı Han ise, ziyaretten dolayı Keskin ve beraberindekilere teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Benim için esnaf deyince babam ve ağabeylerim, ailem aklıma geliyor. Bir şoför esnafının çocuğuyum, esnaf çocuğuyum. Esnafın halini ve derdini, yaşadığı sıkıntıları çok iyi bilirim. Esnaf çocuğu olmamdan dolayı hep gurur duydum. Her konuda esnafın yanında esnafa hukuken her konuda yardımcı oldum."