Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden bu sene mezun olan öğrenciler Hababam Sınıfının unutulmaz Neler Oluyor Hayatta müziği eşliğinde, işsizliğe dikkat çekmek amacıyla hazırladıkları kliple mezuniyet coşkusu yaşadılar.
İletişim Fakültesi 2015- 2016 dönemi Mezuniyet Töreni, Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Törene İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Yavuz, fakültede görev yapan akademisyenler, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı. Renkli mezuniyet törenine mezun olan öğrenciler tarafından hazırlanan Hababam sınıfının “Neler Oluyor Hayatta” müziği eşliğindeki klip damga vurdu.
İletişim Fakültesinin Gazetecilik, Radyo Televizyon ve Sinema ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden mezun olan öğrenciler, Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre, Türkiye’de üniversite mezunları arasında en yüksek işsizlik oranının İletişim Fakültesi mezunları arasında olmasına “Neler Oluyor Hayatta” klibiyle dikkat çektiler.
Törenin sonunda keplerini havaya fırlatıp, aileleriyle kucaklaşan öğrenciler bol bol fotoğraf çektirerek mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadılar.