MHP Aksaray Milletvekili adayı Kılıçarslan Ekin parti teşkilatı ile birlikte yaptığı çalışma ve ziyaretlere devam ediyor. Kaybedecek vakitlerinin kalmadığını belirten Ekin, ‘’Ne bizim ne halkımızın kaybedecek vakti kalmamıştır. Bizim söylemlerimizin ardından, bizim tespitlerimizle bize muhalefet yapmaya çalışanlar, 13 senedir yapmadıklarını seçim sayesinde, MHP sayesinde görmüştür. Gitmedikleri yolları gitmiş, yüzlerini tanımayan halka yüzlerini tanıtmıştır. İyi ki MHP var, yoksa ne yaparlardı…" dedi.

Halkın her gittikleri yerde kendilerine ve teşkilatına dert yandığını aktaran Ekin, "İnsanlar 'Hizmet gelecek olsa 13 senedir gelirdi' diyor. Artık MHP'ye oy vererek bu gidişi değiştireceklerini söylüyor. Kimseyi sonuna kadar kandıramazsınız… Kimseyi de kandırabileceğinizi düşünerek dalga geçemezsiniz. Artık hatalarını kabul etmeliler, hatayı kabul etmek ve halktan özür dilemek büyük erdemdir, iş yapmadan vatandaşın cebinden çıkan paradan maaş almaktan vazgeçsinler. Bu milletin vebalin öbür dünyada ödeyemeyecekler.‘’ ifadelerini kullandı.

Hafta içi yaptığı ziyaretlere de değinen Ekin, ’’Hafta başı Ortaköy halkımızla birlikteydik, onlar artık gelmeyen hizmetlerin hesabını soracaklarına ant içmişler. Sandığa MHP ile yürüme kararı almışlar. Ortaköy haricinde de Gülınar, Helvadere ve bir çok ziyaret gerçekleştirdik. Hepsi de aynı kararda hem fikir vatandaş, artık bizden iktidar partisine oy çıkmaz. Bu seçim sandığa MHP ile yürüyeceğiz, bu yürüyüş aynı zamanda mutluluğa, refaha ve güzel günlere de bir yürüyüş olacak, diyor. Halk artık gerçekleri görüyor’’ diyerek halkın kendilerine verdiği mesajı samimi bulduğunu ve kendilerinin de tüm samimiyetleri ile halka güzel günler vaat ettiklerini belirtti.