Mersin’de organizatör Samet Karataş, uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşına, çizgi film karakteri ’mickey mouse’ kostümü ile cadde ortasında evlilik teklifinde bulundu.
Çankaya Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde açılan bir mağazanın tanıtım organizasyonunu yapan Samet Karataş, arkadaşları yardımı ile aynı caddeye yönlendirdiği kız arkadaşı Sevgi Oruç’u ’mickey mouse’ kostümü içerisinde durdurarak, diz çöküp bir demet kırmızı gül uzattı. Karşılaştığı manzara karşısında genç kız şaşkına dönerken, Karataş’ın arkadaşları da bu sırada konfeti patlatarak Sevgi Oruç’un başının üzerinden gül yaprakları döktü. Karataş, daha sonra cebinden çıkardığı tek taş yüzüğü kız arkadaşına uzatıp evlenme teklifinde bulundu. Caddeden geçen vatandaşlar da bu anı cep telefonlarıyla kaydederken çiftin arkadaşları, ’Seni seviyorum Sevgim benimle evlenir misin’ pankartı açtı. Ardından Samet Karataş, kostümünün üst kısmını çıkartarak Sevgi Oruç’a sarıldı.
Olayın şokunu yaşayan Sevgi Oruç, "Benim için çok güzel bir duygu. Gülleri uzatınca elinden tanıdım. Çok mutlu oldum" dedi. Organizasyon işi yaptığını ifade eden Samet Karataş ise, "Yıllardır herkes sahilde, bahçede evlilik teklifi yapıyor. Bende organizasyon sırasında mickey mouse kostümü giyerek gülümseten bir anı olarak bu teklifi yapmak istedim" diye konuştu.