Osmaniye’de ilkokul öğrencileri öğretmenler ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına düşmesi hayatını kaybeden İskenderun Beş Temmuz İlkokulu öğretmeni Ahmet Cebeci, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cebeci’nin eşi Seval Cebeci, "Üç yavrumla ben ne yapacağım. Bittim ben" feryatlarıyla yürek dağladı.
Cebeci’nin cenazesi önce fener caddesindeki evinden helallik alınarak Kurtuluş mahallesinde bulunan Hamidiye Camisi’ne getirildi. Burada eşi Seval, oğlu Bestami ve kızları Merve ile İrem Cebeci babalarının tabutuna sarılarak gözyaşları döktü. Eşi Ahmet Cebeci ile aynı okulda görev alan ve kendisi de sınıf öğretmeni olan eşi Seval Cebeci, feryatlarıyla yürek dağladı. Beraber gittikleri gezide eşini kaybeden Cebeci, "Bittim ben bittim. 3 yavrumla ben ne yapacağım" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
İkindi namazına müteakiben kılınan namazının ardından Cebeci’nin cenazesi Karaağaç Asri Mezarlığı’na defnedilmek üzere götürüldü. Cebeci’nin cenaze namazına İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belen İlçe Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, meslektaşları, öğrencileri ve sevenleri katıldı.