KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri milletvekili aday adayı Münib Karakılıç,  Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni (KGC) ziyaret etti. 

Karakılıç, burada yaptığı açıklamada, milletvekili aday adayı olmak için kısa süre önce Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ (TETAŞ) Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa ettiğini hatırlattı.

Elektrik mühendisi olduğunu, yurt içinde ve yurt  dışında önemli görevler üstlendiğini belirten Karakılıç, şunları kaydetti:

"Her  görev yaptığım kurumda başarı odaklı çalışmalar gerçekleştirdim. Kayserimize ve milletimize hizmet etmek için buradayım. Halka hizmet hakka hizmettir düsturundan hareketle kadim Selçuklu şehri Kayserimizin yedisinden yetmişine, erkeğiyle, kadınıyla el ele yürek yüreğe aydınlık yarınların bugünkü güçlü yürüyüşü için buradayım. Kayseri halkının teveccühü, cefakar ve fedakar AK Parti teşkilatlarının desteğiyle Kayseri'nin bir evladı olarak, Türkiye'nin 2023 vizyonuna destek olmak ve ülkemizin geleceğinin inşasına katkı sağlamak amacıyla çıkmış olduğumuz  bu kutlu siyasi yolculuğumuzun hayırlara, aydınlık ve güçlü yarınlara vesile olmasını temenni ediyorum."