Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Sakarya’da arkadaşının oğlunun düğününe katılarak, nikah şahitliği yaptı.
Esat Elmas Kundakçı’nın kızı Melek, Sapak Camii İmamı Osman Pehlivan ve Fatma Pehlivan’ın oğlu Sadık ile dünya evine girdi. Can Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine İmam Osman Pehlivan’ın yakın arkadaşı olması sebebiyle Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve davetliler katıldı.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun kıydığı nikahta şahitlik yapan Bakan Işık, genç çifte evlilik cüzdanını takdim etti. Burada bir konuşma yapan Bakan Işık, “Rabbim mesut bahtiyar eylesin. Yolunuz, bahtınız her daim açık olsun. Rabbim sizlere uzun ömürler ihsan eylesin. Bizim duamız da temennimiz de sizlerin mutluluğu ve mesut olması. Sadık evladımız benim 40 yıllık ortaokuldan, imam hatipten arkadaşım Osman beyin oğludur. Bir yol arkadaşımızın, bir çocukluk arkadaşımızın oğlunun mürüvvetini görmek, mutluluğuna şahitlik etmek bizim için de çok ayrı bir mutluluk. Ama biliyoruz ki ayetullah gereği hayat dümdüz bir yol olmayacak. Bazen yokuş çıkacaksınız bazen ineceksiniz. Bazen zorluklarla imtihan edileceksiniz, bazen kolaylıklarla imtihan edileceksiniz. Bazen çözmeniz gereken problemler olacak bazen o problemlerin kolaylıkla çözüldüğünü göreceksiniz. Bütün bu hayat serüveninde başarılı olmanın bir tek sihirli kelimesi var o da sevgidir. Rabbim gönüllerinizde, yüreklerinizde bir ömür boyu birbirinize büyüyen bir sevgi ihsan eylesin” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların sonrasında gelin ve damat ile hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Fikri Işık, Serdivan ilçesinde bulunan Sapak Camii’nde ikindi namazını kılmak için hareket etti.