KAHRAMANMARAŞ (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş İl Başkanı Hasan Kızıldağ, Muhsin Yazıcıoğlu davasında takipsizlik kararı verilmesiyle ilgili, "Bu davanın takipsizlik kararı verilmiş olabilir, kapatılmış görüntüsü de verilebilir, lakin Muhsin Yazıcıoğlu'nu sevenlerin gönlünde hiçbir zaman kapanmamıştır, kapanmayacaktır." dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verilmesiyle ilgili Kızıldağ, adliye önünde basın açıklaması yaptı.

Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının hayatını kaybettiği helikopter kazasının yolcu fazlalığından kaynaklandığı yönündeki kararı doğru bulmadıklarını ifade eden Kızıldağ şöyle konuştu:

"Bu davanın takipsizlik kararı verilmiş olabilir. Kapatılmış görüntüsü de verilebilir, lakin Muhsin Yazıcıoğlu'nu sevenlerin gönlünde hiçbir zaman kapanmamıştır, kapanmayacaktır. Savcının Çağlayençerit'te bir kişinin bir yolcunun fazla olarak bindiğini ve bunun kazaya sebebiyet verdiğini söylemesinden dolayı madem ki bir kişi fazla binmiştir, o vatandaşımızın mezarı nerede, o vatandaşımızın cenazesi, cesedi nerede. Buradan bu kararı veren herkesi şiddetle kınıyoruz."

Kızıldağ ve beraberindekiler, adliyede Yazıcıoğlu ve 5 arkadaşının hayatını kaybettiği soruşturmaya takipsizlik kararı veren Cumhuriyet Savcısı Necati Kazak ile görüşmek istediklerini ve takipsizlik kararından dolayı Kur'an-ı Kerim'e el basıp yemin etmesini istediklerini ancak kendilerine böyle bir görüşme olmayacağı bilgisinin iletildiğini söyledi.