Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, Bilecik’in fethinin 717’nci yıl dönümü kutlamalarına katılmak için geldiği Bilecik’te anneannesinin hayır dualarını aldı.
Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde doğan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, Bilecik’in fethinin 717’nci yıl dönümü kutlaması katılmak için geldiği kentte, Gölpazarı’nda ikamet eden anneannesi Lütfiye Enez’i ziyaret etti. Ananesini ziyaret eden Müsteşar Dönmez, burada kendisini bekleyen akrabaları ile bir süre sohbet etti. Anneannesi, elini öperek hayır dualarını alan Dönmez hakkında, “Bana dünya kadar para verseniz bu kadar mutlu edemezdiniz, gelmene o kadar memnun oldum ki” dedi.
Bunun üzerine torun Müsteşar Fatih Dönmez ise “Sizlerin hayır duası ile devletimize, milletimize elimizden geldiğince hizmete devam edeceğim. Yüce Rabbim sana uzun ömürler versin, bize de güzel hizmetler yaparak hayırlı evlat olmayı nasip etsin” ifadelerine yer verdi.
Ziyaret sırasında Müsteşar Dönmez’e dayısı Kemal Enez, kuzeni Bilal Enez, AK Parti İlçe Başkanı Av. Semih Yavuz, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Şenel ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk eşlik etti.
Ardından Gölpazarı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu’nu makamında ziyaret Müsteşar Dönmez, son olarak hemşehrileri ve çocukluk arkadaşları ile bir araya geldi.