Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Başkan Okay, ilçesine kazandırdığı her hizmette çalışma arkadaşlarının payına vurgu yaptı.

Sosyal ve kültürel belediyecilik faaliyetleriyle dikkat çeken Dulkadiroğlu Belediyesi’nin özel bir ekibe sahip olduğunu dile getiren Başkan Okay, geride kalan hizmet sürecinde bu ekibin çok önemli çalışmalar yaptığını kaydetti.
Özellikle Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Okay, şunları aktardı: “Göreve geldiğimiz günden bu yana sizlerle ilçemizi inşa ve ihya ediyoruz. Yeni dönemde de vatandaşımızın teveccühüyle bu projelerimizi devam ettirme hedefimiz var. Daha güçlü ve daha deneyimli bir şekilde ilçemizi inşa etmeye devam edeceğiz. Ben ekiplerimizin her türlü zorluğa rağmen vatandaşa ulaştığını ve hizmete kavuşturduğunu gördüm. Yeni dönemde de aynı özveriyle ve gayretle yolumuza devam edeceğiz. Bu süreçte çalışma arkadaşım olan sizlerin desteği de benim için önemlidir.”