Ünlü oyuncu Nejat İşler uzun zamandır sahne sanatları eğitimi verdiği öğrenciler "Beyaz Yalanlar" adlı tiyatro oyunuyla seyirci karşısına çıktı.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerine 1 yıldır eğitim eğitim veren Nejat İşler, öğrencilerini gururla izledi. Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Merkezinde sahnelenen oyuna vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ayşe Bayramoğlu’nun yazdığı Beyaz Yalanlar adlı tiyatro oyununun genel Koordinatörlüğünü yapan İşler, daha çok işler yapacağını açıkladı. Bodrum Deneme Sahnesi’nin (BDS) genel Koordinatörlüğünü üslenen İşler Kış aylarında da Bodrum’da bir sahne olması için çalıştığını söyledi. Gümüşlük spor Başkanı ve Öğrencilere tiyatro eğitimi veren İşler Bodrum’da birde kitapçı dükkanı açtı. Hayatının büyük bir bölümünü Bodrum’da geçiren ünlü sanatçı şimdilerde bir sinema filmi için kamera karşısına geçtiği öğrenildi.
Oyun öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan İşler, “Amaçım öğrencileriyle profesyonel tiyatro oyunu sahnelemek. Öğrencilere geçtiğimiz yıldan bu yana eğitim veriyorum. Öğrencilerimizle birlikte çalışmalar yapıyoruz. Uzun süre bir oyun bulmaya çalıştık. Araştırmalarımız sonucu uygun bir oyun bulduk ve Acıbadem Hastanesi’nin desteği ile onların konferans salonunda çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bodrum Belediyesinin de desteğiyle oyunu oynayacağız. Amacımız Bodrum’da kış aylarında da sahne açan bir tiyatro grubuna sahip olmak ve Bodrum’da yaz kış sahne açmak"dedi.