Türk Kızılayı Niğde Şubesi , Cumhuriyet Meydanı’nda darbe girişimcilerine karşı demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara 3 bin meyve suyu dağıttı.
Meyve suyu ikramında bulunan Türk Kızılayı Niğde Şubesi Başkanı Bekir Mumcu yaptığı konuşmada demokrasi nöbeti tutan vatandaşların yanlarında olduğunu belirtti.
Başkan Mumcu; ‘‘Niğde Kızılay Şube Başkanı olarak karşılaştığımız 15 Temmuzdaki olumsuz gelişmeleri protesto etmek ve vatandaşlarımıza yardımcı olmak anlamında bugün meydana gelen vatandaşlarımıza meyve suyu dağıttık.gönül isterdi ki daha fazla dağıtmaktı gücümüz hizmetinde bizimde tuzumuz olamasını istedik. Yaklaşık 3 bin’in üzerinde meyve suyu dağıttık.’’ dedi
Standın bugüne özel açtıklarını dile getiren Başkan Mumcu, ‘‘Gücümüz olduğumuz sürede bunları yapmaya çalışacağız. Ama Türk demokrasisine yapılan saldırıyı ve Türk halkını parçalamak isteyenleri nefretle naletliyoruz. Böyle bir şeyin olmasını istemiyoruz. İnşallah demokrasi kazanır. Ülkemiz birlik ve bütünlük içerisinde kalır.
Bu standımızı bugüne özel kurduk. Farklı kuruluşlar yapıyor bizde bugünü seçtik. Ama bizim üzerimize görev düştüğü zaman her zaman yapmaya hazırız.’’ Diye konuştu.