Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray ve oyuncu Halit Ergenç, Bursa ziyaretlerinde Nilüfer Agora’yı da gezdi. İki ünlü oyuncu tesadüfen aynı gün ve birbirinden habersiz geldikleri Nilüfer Agora’yı gezerek esnafla bol bol sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi. Nilüfer Belediyesi’nin Bursa’da çarşı kültürünün gelecek nesillere aktarılması hedefiyle hayata geçirdiği Nilüfer Agora’dan ünlü oyuncuların uğrak yeri oldu.

Bursa’ya bir okulun programı için gelen Türkan Şoray, program sonrasında Nilüfer Agora’da işyeri bulunan bir arkadaşını ziyaret etti. Arkadaşıyla hasret gideren Sultan, burada yoğun ilgiyle karşılandı. Esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar karşılarında gördükleri Türkan Şoray ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Gördüğü ilgi sinemanın Sultanı’nı da mutlu etti. Kimseyi kırmayan Türkan Şoray, sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi, onlarla kısa sohbetler etti.

Sık sık Bursa’ya gelen ünlü oyuncu Halit Ergenç de Nilüfer Agora’daydı. Tesadüfen Türkan Şoray ile aynı gün Nilüfer Agora’ya gelen ünlü oyuncu burada yemek yiyip hayranları ile fotoğraf çektirdi.