Bursa Nilüfer Türk Sanat Müziği Korosu, Fethiye Kültür Merkezi’nde verdiği konserle dinleyicilere unutulmaz bir konser yaşattı.

Nilüfer Türk Sanat Müziği Korosu tarafından ‘Hicaz Faslı’ temalı gerçekleştirilen konser büyük beğeni topladı. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde Bursa Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Şef Yardımcısı ve ses sanatçısı Yücel Yakar hicaz makamından eserler seslendirdi.

Konserin ikinci bölümünde sahneye çıkan, Şef Filiz Başıbüyük yönetimindeki Nilüfer Türk Sanat Müziği Korosu’na solist Yücel Yakar ile ünlü bestekar ve güftekar Canan Özdenkoş eşlik etti.

Özdenkoş’un eserlerinin de seslendirildiği konser izleyicilerden büyük beğeni topladı. Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği konsere konuk sanatçı olarak katılmaktan gurur duyduğunu belirten solist Yücel Yakar, “Nilüfer Türk Sanat Müziği Korosu gerçekten profesyonellere taş çıkartacak derecede. Harika bir konser veriyorlar. Yerel yönetimlerin bu şekilde kültürümüzün güzel öğelerine sahip çıkması gerçekten çok güzel” dedi.