GAZİANTEP (AA) - Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Nizip'in nabzını tutanlar" toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Harun Sarıfakıoğulları, Osmanlı Parkı'nda düzenlenen programda Nizip'in huzuru, eğitimi, sağlığı ve güvenliğinin daha iyi noktalara gelmesi için bu tür toplantılara devam edeceklerini belirtti.

Toplantıdaki amacın Suriyeli misafirler, yaklaşan genel seçimler dolayısıyla asayiş noktasında alınacak önlemler ve ilçenin eğitim alanındaki ihtiyaçlarını hep beraber değerlendirmek olduğunu ifaden eden Sarıfakıoğulları, ''Suriyelilerimizle ilgili ben buradan tüm Niziplilere teşekkür ediyorum. Çünkü o insanları sizler bağrınıza bastınız sahipsiz bırakmadınız. Bizlerde bu insanlara elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz ve onlar için gelen yardımları hiç zaman kaybetmeden yerlerine ulaştırıyoruz'' dedi.

Program ilçenin asayişi ve eğitimi konusunda yapılanlar sunum ve fikir alışverişleriyle devam etti.

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Mehmet Şimşek, Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt ve Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı'nın yanı sıra oda ve sivil toplum kuruluşu başkanları ile mahalle muhtarları katıldı.