GAZİANTEP (AA) - Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, ilçenin Barak bölgesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Nizip Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Akdoğan, mahallelerdeki sorunları dinlemek ve muhtarlardan gelen talepleri not almak için zaman içerisinde bütün muhtarlarla bir araya geleceklerini söyledi.

Toplantıdaki amacın hem Nizip Belediyesini hem de Büyükşehir Belediyesini ilgilendiren konularla ilgili sorunları dinlemek olduğunu belirten Akdoğan, şöyle konuştu:

"Bizler, vatandaşın temsilcileri olan muhtarlarımızın her zaman emrindeyiz. Onlar isteyecek bizler yapacağız. Bizim dönemimizde hizmetin gitmediği bir yer olursa o bizleri çok üzer bu nedenle her zaman olduğu gibi bundan sonrada halkımızın emrinde olacağız. Bizim yapabileceklerimizi biz yapamadıklarımızı da yapamadık deyip bir kenara çekilmeyeceğiz. Her zaman bizlerin yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'e ileteceğiz."

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ ise, Gaziantep Büyükşehir Belediyesince Nizip ilçesine ve mahallelerine yapılan hizmetleri anlatarak yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Uzunaslan, Belediye Meclis üyesi Galip İnal ve daire amirlerinin hazır bulunduğu toplantıda muhtarlar, mahallerindeki sorunlarını iletti.