Sergentepe Ortaokulu öğrencileri, terörle mücadele eden polislere moral vermek amacıyla mektup yazdı.
Öğrenciler, bir süre önce başlatılan, "Kahraman polislerimize, kahraman evlatlarından mektuplar" kampanyası kapsamında terörle mücadelede görev yapan polislere duygularını ifade eden mektuplar gönderdi.

Mektupların İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim edilmesi nedeniyle okul bahçesinde tören düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.
Şehit polisler için dua edilmesinden sonra öğrencilerden Hacı Mustafa Odabaşı mektubunu okudu. Odabaşı, mektubunda şu sözlere yer verdi:

"Saygıdeğer şanlı ağabeylerim, biliyorum ki benim için ailem için kendi aileniz ve Türk milleti için orada görev yapıyorsunuz. Ben evimde rahat uyuyayım, rahat ibadet edeyim diye sizler uykusuz kalıyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun."

İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Adem Kayacı, "Terörle mücadelede görev yapan polisler için kaleme aldığınız mektupları tek tek polislerimize teslim edeceğiz. Göstermiş olduğunuz duyarlılıktan ve destekten dolayı herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından yazılan 500 mektup, Güneydoğu'da görev yapan polislere ulaştırılmak üzere Kayacı'ya teslim edildi.