Ankara’da evinden ekmek almaya çıktıktan 12 saat sonra otomobilinin içerisinde ölü olarak bulunan Komiser Yardımcısı Hakan Taşçı, Oltu’da dualar eşliğinde toprağa verildi.
Sır ölüm
Komiser Hakan Taşçının cenazesi dün gece yarısında baba ocağı olan Oltu’ya getirildi. Cenaze Oltu Devlet Hastanesinin morgundan alındıktan sonra baba evine getirildi.
Polis Memuru Hakan Taşçı’nın cenazesi Oltu Aslanpaşa Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cankurtaran mezarlığında toprağa verildi.
"Tatsız bir dönemden geçiyoruz..."
Hakan Taşçı’nın amcası Hafız Hüseyin Taşçı, “Memleketimiz tatsız bir dönemden geçiyor, herkes sözüne davranışlarına dikkat etmelidir. Kin, nefret, intikam duygularıyla insanlar birbirlerine çamur atmasınlar lütfen. Düşmanlık etmek değil, düşmanları kazanmak önemli olan bu. Hakan komiser benim yeğenimdir. İşte bu tür dedikodular yüzünden ne olduğu bilinmeyen bir kurşunun kurbanı olmuştur” dedi.
Polis memuru Hakan Taşçı’nın öldürülmesiyle ilgili soruşturmanın devam ettiği kesin otopsi raporuyla ölüm nedeninin belirleneceği belirtildi.