Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Genel Sekreterliği görevine başlayan Kamil Taşçı’yı makamında kabul etti.

Vali Düzgün, Kalkınma Bakanlığı’nda Daire Başkanı olarak görev yapan Kamil Taşçı’nın ORAN Genel Sekreterliği görevinde başarılı projelere imza atacağına inandığını ifade ederek, Genel Sekreter Taşçı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Düzgün, yaklaşık 2 yıldır Genel Sekreter Vekili olarak görev yapan Fatih Gavgacı’ya da ORAN’a sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

KAMİL TAŞÇI KİMDİR?

Kamil Taşçı, 1978 yılında Ankara’da doğdu. 2001 yılında Devlet Planlama Teşkilatına uzman yardımcısı olarak göreve başlayan Taşcı, 2007 yılına kadar bilgi teknolojileri sektörü e-Devlet yatırımlarından sorumlu proje uzmanı olarak görev yaptı. Dokuzuncu Kalkınma Planından Bilgi Teknolojileri Özel İhtisas Komisyonunu koordine etti. 2011 yılında daire başkanlığına atanan Taşçı, Teknoloji Politikaları, Kent Ekonomileri, Bölgesel Kalkınma alanlarında 20’den fazla rapor, bilimsel makale ve kitabı bulunmaktadır.