OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valisi Kerem Al, yeni yıl mesajı yayımladı.

Vali Al, mesajında, olumlu ve olumsuz gelişmeleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2016’yı geride bıraktıklarını belirtti.

Yeni umut ve beklentilerle 2017’ye girileceğini ifade eden Al, yeni yılda müreffeh bir geleceğe adım atılması yolunda dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi, daha iyiye, daha güzele vasıl olmak için azim ve gayretleri arttırmayı ümit ettiklerini kaydetti.

Al, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Osmaniyeli hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyor, barış huzur ve refah diliyorum. 2017 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Ekonomik sosyal ve kültürel kalkınmanın bütün güzelliklerine ve imkanlarına sahip Osmaniye’mizi layık olduğu seviyeye taşımak için her türlü fedakarlığı göstererek çok çalışmak en önemli görevimiz ve en büyük hedefimizdir. 2016'ya dair yaşanan bütün olumsuzluklar ve müessif olaylar geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı asla engellememeli. Ülkemiz ve Osmaniye’miz sahip olduğu değer ve kazanımlar sayesinde yoluna emin adımlarla devam etmelidir. Milletçe geldiğimiz bu noktanın kıymetini çok iyi bilmeli, gelecek nesillere ekonomik sosyal ve kültürel açıdan gelişmiş huzurlu bir ülke bırakmak için çaba göstermeliyiz."