Kültür Park’ta Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü ile özel eğitim kurumları işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte engelli öğrenciler çiçek diktiler.
Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, konu ile alakalı olarak yaptığı açıklamada: “Bugün burada engelli kardeşlerimizle çiçek dikerek Kültür Park’ımızı güzelleştirmek adına bir araya gelmiş buluınuyoruz. Etkinliğimize Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Özel Eğitim Şube Müdürü Ramazan Balkis, 125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu ve Kahramanmaraş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencileri ve idarecileri katılıyor.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un direktifleri doğrultusunda ‘Engelsiz Bir Kahramanmaraş’ için benzer etkinlikler düzenleyerek, engelli kardeşlerimizin de toplumun bir parçası olduğunu hissettirmeye gayret ediyoruz. Bugün de Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğümüzün destekleri ile burada 60 öğrencimizle birlikte çiçek dikerek Kültür Parkımızı güzelleştiriyoruz. Engelli kardeşlerimiz çiçekle, toprakla buluşunca çok memnun oldular. Onların memnuniyeti için benzer etkinliklerimiz devam edecektir. Bütün katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Çocukların çiçekleri toprakla buluşturmasının sevinci gözlerinden okunurken, çiçek dikiminin ardından bütün misafirler Büyükşehir Belediyesi Personel Lokali’nde yedikleri öğle yemeği ile etkinliği noktaladılar.