Balıkesir’in Altıeylül Belediyesi çocuklar için bilbord’un üstüne bayram sürprizi yaptı. Bilbordu baştan aşağı şekerle donatılmış halde gören çocuklar, gördüklerine inanamadı.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 2.Gündoğan mahallesinde çocuklarla birlikte oldu. Ramazan Bayramının ilk günü mahalleye giderek çocukların bayramını kutlayan Kafaoğlu, bilbord’a asılı yüzlerce şekeri çocuklara hediye etti.
Bilborda asılı şekerleri gören çocuklar birer ikişer şeker alıp sevinirken, Başkan Kafaoğlu’na da teşekkür ettiler. Gerçekleştirdikleri etkinlik ile ilgili bilgi veren Başkan Kafaoğlu, "Bayram çocuklar için çok daha anlamlı oluyor. Onları sevindirmek, onları mutlu etmek, onların gönlünü hoş etmek bizleri de mutlu ediyor. Belediyedeki arkadaşlarımız böyle bir proje üretmişler. Bu Ramazan Bayramında özellikle şeker çok tüketiliyor. Çocuklarımız da şekerleri çok seviyor. Biz de Bilbordlara şekerler Altıeylül Belediyesinden diye topitopları üzerine dizerek çocuklarımız alıp mutlu olsunlar istedik" dedi.
Tüm islam aleminin de bayramını kutlayan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, "Bu Ramazan Bayramının bütün ülkemize, islam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Bayram demek kardeşlik demek, bayram demek huzur demek. Özellikle kimsesizlere, yetimlere sahip çıkmak, çocuklarımızı sevindirmek demek. Büyüklerimizi ziyaret etmenin bizim örf adet ve geleneklerimizde ayrı bir yeri, ayrı bir önemi var. Mutlaka dargınlar barıştırılmalı, büyükler ziyaret edilmeli ve çocuklar sevindirmeli. Bu vesileyle tekrar herkesin bayramını tebrik ediyorum. Cenabı Allah sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde nice bayramlara kavuştursun. Etrafımızda akan kan ve göz yaşı da dinsin. Oralar da huzur içerisinde, barış içerisinde bayramı yaşasınlar diyorum" şeklinde konuştu.
BAŞKAN GİTTİ ÇOCUKLAR ŞEKERLERİ TÜKETTİ
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun mahalleden ayrılması ile birlikte tüm çocuklar bilborddaki şekerlerin hepsini tüketti. Poşetlere ve ceplerine şekerleri dolduran çocukların sevinçleri görülmeye değerdi.