Eskişehir’de yeni açılan bir halı satış mağazasında kentin plakası ölçüt alınarak ilk 26 müşteriye ücretsiz halı hediye edildi. İlk 26 müşteri arasına girmek için birbiriyle yarışan vatandaşlar, mağazada izdihama neden oldu.

Odunpazarı’nda yeni açılan bir halı mağazası önünde toplanan vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Sabahın erken saatlerinde mağaza önüne gelen ve bedava halı alan ilk 26 kişi arasına girmek için birbiriyle yarışan vatandaşlar, adeta izdihama neden oldu. Sabah saat 10.00’da kapılarını müşterilerine açan mağazada vatandaşlar zaman zaman tanıdıklarını kaybederken, kısa süreli panik de yaşadı.

Mağaza işletmecisi Enes Kara, vatandaşların açılışa yoğun ilgi gösterdiğini, ilerleyen saatlerde bu ilginin daha da artmasını beklediklerini belirtti. Kara, “49’uncu şubemizi Eskişehir’de açıyoruz. Asıl merkezimiz Aydın ve Kuşadası. Burada Eskişehir’in plakası olduğu için ilk 26 müşteriye halı hediye ediyoruz. Şu an yoğun bir ilgi görüyoruz. Bursa’da da aynı durum oldu. Daha iyi hizmetler için çabalıyoruz. Hedefimiz büyük” dedi.

"Soğuk etkiledi ama halı için değer”

İlk 26 müşteri arasına girebilmek için sabah 06.30’dan mağaza açılış saatine kadar kuyrukta bekleyen mağaza müşterisi Nurcan Kutluer, “Halı kampanyası için 06.30’da geldim. Soğuk etkiledi ama halı için değer” diye konuştu.

Bedava halı kampanyasından faydalanmak amacıyla mağaza önünde bekleyen bir diğer vatandaş Asya Eroğlu ise, “Broşürde halıları gördüm çok beğendim. 09.30’da buraya geldim. Marka halılar da var. Bedava halı alırsam sevinirim ama olmazsa da üzülmem” ifadelerini kullandı.