Büyükçekmece’de lise öğrencilerinin okuldan kaçmak için kullandıkları yöntem Spider Man yani ‘Örümcek Adam’ın efsanevi oyuncusu Andrew Garfield’i aratmadı. Metrelerce yükseklikteki duvara tırmanan öğrenciler hem tehlikeli hem de bir o kadar ilginç görüntüler oluşturdu.
Trajıkomik ve bir o kadar tehlikeli görüntüler Büyükçekmece’de bir lise bahçesinde görüntülendi. Okulun güvenlik kameralarına sıklıkla takılan görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Okuldan kaçmak için duvara kimi zaman tek tek, kimi zaman da birbirlerine destek vererek çıkan öğrenciler görenleri de hayrete düşürdü.
ÖĞRENCİLERİN MAHARETİ ÖRÜMCEK ADAM FİLMİNİ HATIRLATTI
Metrelerce yükseklikteki duvara tırmanan öğrencilerin kullandıkları yöntem Spider Man yani ‘Örümcek Adam’ filminin efsanevi oyuncusu Andrew Garfield’i anımsattı. Görüntülerde, duvara tırmanmayı başaran öğrencilerin öteki tarafa geçtikleri gözlenirken başaramayan öğrencilerin de birbirlerine destek vererek duvarı aştıkları gözlendi.
FARK EDİLDİKLERİNİ ANLAYAN ÖĞRENCİLER DUVARDAN GERİ ATLADI
Durumu fark eden okul yönetimi bahçe duvarının arka tarafına geçerek kaçan öğrencileri tek tek tespit etti. Yakalanmamak için atladıkları duvardan geri tırmanan öğrencilerin tehlikeli oyunu şimdilik sona erdi. Yaşanan olayın ardından kalan bu görüntüler ise kayıtlardaki yerini aldı.