Şehit Uzman Çavuş Yaşar Yeniören’in kızlarının, Maltepe Belediyesi tarafından babaları adına açılan parkta oyun oynaması yürekleri dağladı.
Maltepe Belediyesi, 19 Aralık 2015 tarihinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK’lı teröristler girdiği çatışma sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yaşar Yeniören’in adına park açılışı yaptı. Maltepe Başıbüyük Mahallesi’nde açılışı gerçekleşen parka şehidin babası Şaban Yeniören, annesi Nuray Yeniören, eşi Duygu Yeniören, kızları Yaren Yeniören, Yağmur Yeniören ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışın ardından şehidin kızları Yaren ile Yağmur’un babaları adına açılan parkta oyun oynaması yürekleri burktu. 2 yaşındaki Yaren ile 6 aylık Yağmur halalarının yardımıyla şehit babalarının ismi verilen parkta oyun oynadı.
Şehit Uzman Çavuş Yaşar Yeniören eşi Duygu Yeniören, “Parkın yapılması bir yandan güzel bir duygu ama acısı çok büyük. Allah kimseye de göstermesin. Eşim her zaman yanımda acısı çok büyük iki tane evladım yetim kaldı. Allah kimseyi anasız-babasız bırakmasın” dedi.