Silivri’de yaşayan Yusuf Ziya Küpeli isimli vatandaş, Silivri sahilinde bulunan 10 yıllık işletmesini şehit ailelerine bağışlamak için satışa çıkardığını duyurdu.
Silivri sahilinde denize sıfır açık ve kapalı alana sahip kafesini açık artırma yoluyla devredeceğini ve en yüksek teklifi veren kişi ya da kuruma satacağını söyleyen Yusuf Ziya Küpeli, satıştan elde edilecek gelirin tamamını şehit ailelerine bağışlayacağını dile getirdi. İçerisinde büfe, kafe, çay bahçesi, tuvaletler, mescit, çocuk oyun parkı ve otopark alanı da bulunan işletme, Silivri’nin en gözde mekânlarından birisi durumunda.
Aldığı kararla ilgili kısa bir açıklama yapan Yusuf Ziya Küpeli, “Ülkemizin milli huzuru, bölünmez bütünlüğü ve şanlı bayrağımız için canlarını feda eden kahraman şehitlerimize malımız da, canımız da feda olsun. Millet olarak şehitlerimizin bize emanet ettiği ailelerinin ve bu vatanın her zaman yanındayız. Malımız da, canımız da bin defa feda olsun. Bu hayra vesile olmak isteyen taliplileri bekliyoruz” dedi.