Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İhlas Haber Ajansını ziyaret etti.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Temir ile birlikte İhlas Haber Ajansını ziyaret etti. İhlas Haber Ajansı Muhabiri Ahmet Arslantaş ve Cihan Kizir ile yerel ve genel konular üzerine sohbet eden Rektör Gönüllü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Rektör Gönüllü, “Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru ve dürüst haber vermeyi, tarafsızlığı, objektifliği, özel hayata ve kişilik haklarına saygılı olmak ve ülkemiz değerlerini gözetmek gibi erdemleri şiar edinen medya organları halkımız tarafından takdirle takip edilmekte ve kamu kurumlarınca itibar görmektedir. Bu medya organlarının varlığı, ülkemiz ve milletimizin demokrasi kültürünün gelişmesi açısından kaynaklardan biri olabilir. Gerek tehlikelerle dolu iş ortamı ve gerekse ekonomik bin bir meşakkatlere rağmen toplum için pozitif faydalar sağlamak için yaptıkları saygın görevleri gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden dürüst ve yetkin basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, tüm basın emekçilerine selam ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.