Suriye’den ateşlenen roket sonucu ölen Kilis Belediyesi işçisi Emin Yaşar Onarıcı, Milli Savunma Bakanı İSmet Yılmaz’ın da katıldığı cenaze töreni ile defnedildi.
Suriye’de terör örgütü DAEŞ kontrolündeki bölgeden Kilis’e atılan roket mermisinin düştüğü bahçede yaralanan ve kaldırıldığı hastanede vefat eden belediye işçilerinden Emin Yaşar Onarıcı’nın cenazesi otopsinin ardından Hacı Cümbüş Cami’nin avlusuna getirildi. Hacı Cümbüş Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazına Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Gaziantep Garnizon Komutanı Murat Soysal, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, AK Parti Milletvekilleri Reşit Polat ve Hilmi Dülger, çok sayıda bürokrat ve vatandaş katıldı. Baba İhsan Onarıcı ayakta durmakta zorlandı. Cenazede Emin Yaşar Onarıcı’nın çocukları 11 yaşındaki İhsan ve 6 yaşındaki Batuhan da diğer yakınları ile birlikte saf tuttu. Törende ağabey Mehmet Onarıcı, "Biz Osmanlı torunlarıyız. Erkekseniz karşımıza çıkın. Roket atmayla olmuyor" diye bağırdı. Ağabey Onarıcı, cenazede bulunan yakınları tarafından sakinleştirildi.
Onarıcı, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualar eşliğinde Asri Mezarlıktaki aile kabristanında defnedildi.