Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan öğrenciler, düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Meslek Yüksekokulu’nun Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü ile Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü’nde toplam 7 farklı alanda eğitim gören 86 Sağlık Hizmetleri MYO öğrencisi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde düzenlenen 29. Dönem diploma töreni ile mezun oldu.

"ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BÜYÜK BİR AİLEDİR"

Düzenlenen törende konuşan UÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce, üniversitenin çok büyük bir aile olduğunu belirterek, “Yakın zamanda üniversite olarak orta vadeli mali plan çalışmamızı yayınladık. Bu planda sağlık sektörüne verilen ağırlık ortaya çıktı. Yönetim olarak eski senelere nazaran sağlık bölümlerine daha fazla bütçe ayrılmış durumdayız. Bu da sağlık sektörüne olan insan ihtiyacının gittikçe arttığı anlamına gelmektedir. Zaten ülkemizde de bu sektörde insan ihtiyacı en üst düzeydedir. Sizler, sağlık sektörünün en emektar kesimisiniz.” dedi.

UÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ufuk Şekir ise 29. Dönem mezunlarına çalışma hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından diplomalarını alan öğrenciler hep birlikte kep fırlattı.