Denizli 2. Amatör Küme maçı, evlilik teklifine sahne oldu. Mehmetçikspor’un başkanı ve aynı zamanda takım kaptanı Hüsamettin Kesikbaş, maça üzerinde ’Benimle Evlenir Misin?’ yazan pankartla çıkarak nişanlısına evlilik teklifi etti. Nişanlısının ’evet’ demesinin ardından tribünler alkışlarla genç çifte destek verdi.
Denizli 2. Amatör B Grubu’nda Denizli Yıldızspor ile Mehmetçikspor arasında oynanan karşılaşma sürpriz bir evlilik teklifine sahne oldu. Akkonak Stadı’nda oynanan maçta Mehmetçikspor’un başkanı ve aynı zamanda kaptanı olan Hüsamettin Kesikbaş, nişanlısı Safiye Uysal’a evlilik teklifi etti. Sahaya iki takımın oyuncuları ve hakemin tuttuğu bir pankartla çıkan Hüsamettin Kesikbaş tribünlerde bulunan nişanlısına döndü.
Seval Uysal evlenme teklifi karşısında büyük şaşkınlık yaşarken, futbolcu Hüsamettin Kesikbaş elindeki bir demet çiçek ve yüzükle tribünün önüne kadar geldi. Nişanlısının önünde diz çöken ve evlenme teklifi eden Kesikbaş’a nişanlısı Seval Uysal da ’Evet’ diyerek cevap verdi. Bu sırada tribünlerde meşaleler yandı.
Tribünde bulunan Seval Uysal’ın ailesi kızlarını tebrik ederken, futbolcular ve hakemler de Hüsamettin Kesikbaş’ı kutladı. Hüsamettin Kesikbaş, nişanlısına güzel bir etkinlikle evlilik teklifi yapmak istediğini söyledi.
Maç sonunda Mehmetçikspor maçtan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı.