Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade etti. Ulaşım Master Planı verileri doğrultusunda Sakarya’nın ulaşım geleceğine önemli katkılar sunduklarını belirten Toçoğlu, “Ulaşım filomuzu 11 yeni otobüs ile güçlendiriyoruz. Sakarya’ya hayırlı olsun.”

Yeni araçlar ile şehir içi ulaşım ağına önemli bir destek olacağını dile getiren Toçoğlu, “Çevre dostu ve teknolojik donanımı yüksek 11 yeni otobüs ile ihtiyaç duyulan hatlarımıza da destek sağlamış olacağız. Toplu taşıma hizmetleri konusunda hemşehrilerimizi daha verimli ve etkili hizmetlerle buluşturmak için çalışıyoruz. Önümüzdeki süreç içinde gerek ulaşım hatlarında başlatacağımız yenilikler gerekse de yeni adımlarla ulaşım geleceğimizi garanti altına alacağız.” diye konuştu.

İhale hazırlıklarının sürdüğü yeni ulaşım hamleleri ile ilgili gelişmeleri de kısa süre içerisinde paylaşacaklarını kaydeden Toçoğlu, “Yeni kavşaklar, duble yollar, köprüler, bağlantı yolları ve sıcak asfalt çalışmalarıyla Sakarya’nın ulaşım altyapısını belediyenin güçlü hizmetleriyle buluşturuyoruz. Ulaşım filomuza dahil ettiğimiz yeni araçlarla da şehir içi ulaşımına önemli destekler sağlıyoruz. Sakarya’nın bugünden geleceği için çalışıyoruz. İnşallah ulaşımda atacağımız yeni adımlarla Sakarya’nın geleceği garanti altında.” ifadelerini kullandı.