Salihli Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulunda mevcut başkan Mustafa Kemal Alacalı, 3. kez seçildi.

Salihli’de 193 üyesi bulunan Keresteciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası önümüzdeki 4 yıl görev yapacak olan yeni başkanını seçmek için sandığa gitti. Oda hizmet binasında gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısının Divan Başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter yaparken seçimlerde başkanlık için mevcut başkan Mustafa Kemal Acalı ile Göksel Tufan Uygur yarıştı. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi. Kullanılan 156 oyun 123’ünü alan Mustafa Kemal Alacalı 3. kez odanın başkanı seçildi. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde diğer aday Göksel Tufan Uygur ise 31 oy aldı. Oda üyelerinin güven oyu ile yeniden başkanlığa seçilen Alacalı, kongreye katılan üyelere teşekkür ederek, hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Mustafa Kemal Alacalı başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mehmet Soykan, Oktay Adar, Duran Cebir, Yonis Yılmaz, Hüseyin Bülbül ve İsmail Cömert’ten, denetim kurulu ise Ahmet Arık, Mehmet Tuncay Baltacı ve Gökhan Ataş