Samuel Eto’o Vakfı’nın 10. yıl etkinliği kapsamında 16 Temmuz’da Antalya’da düzenlenecek olan yıldızlar futbol karşılaşmasında iptalin söz konusu olmadığı bildirildi.
Dünyaca ünlü futbol yıldızlarıyla Türk karmasının yapacağı futbol karşılaşmasının “Yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edilebileceği” yolundaki iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Samuel Eto’o Vakfı’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Basına yansıyan ve organizasyonun ertelenme ihtimalinin olduğuna dair haberler asılsızdır. Aralarında Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick, Aubameyang, Iniesta ve Arda Turan’ın da olduğu dünyanın en ünlü futbolcuları Türkiye’ye gelecek. Eto’o Charity All Star ve Türk yıldızların oluşturacağı Turkish Star takımları arasındaki karşılaşma 16 Temmuz günü Antalya Arena’da dünyanın gözü önünde gerçekleştirilecektir. Organizasyonun detayları üzerinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu konukların güven içinde gerçekleştirecekleri ve Türkiye’de bir ilke imza atacak olan karşılaşmanın iptali söz konusu değildir. Adı geçen dünyaca ünlü futbolcuların hepsini Türkiye’de ağırlayacağız.”