Mardin’in Nusaybin ilçesinde dün teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan ve daha sonra şehit olan Uzman Onbaşı Sedat Sağır’ın cenazesi Şanlıurfa’daki baba evine getirildi. Oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunu gören anne Aynur sinir krizleri geçirirken yakınları ise "kahrolsun Demirtaş" diye bağırdı.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde dün teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan ve daha sonra şehit olan Uzman Onbaşı Sedat Sağır’ın cenazesi, saat 10.30’da uçakla GAP Havalimanı’na getirildi. Türk bayrağına sarılı şehidin cenazesi araca konularak helallik alınmak üzere saat 11’de Karaköprü ilçesine bağlı Mehmetçik Mahallesi’ndeki baba evine getirildi. Şehidin cenazesini evde bekleyen ailesi ve yakınları gözyaşları içinde karşıladı. Tabutu gören anne Aynur ve yakınları sinir krizleri geçirip gözyaşı döktü.
Evin önünde bir süre bekletilen cenaze, defnedilmek üzere Mardin yolu üzerinde bulunan yeni şehitliğe götürüldü. Evin yanında bekleyen şehidin bir yakını "kahrolsun Demirtaş, kahrolsun Karayılan" diye bağırarak terörü lanetledi.