Yüksekova’da zırhlı aracın takla atması sonucu yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Polis Memuru Mert Er’in Kocaeli’de ailesine acı haber verildi.
3 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilen Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde takla atan akrep tipi aracın içerisindeki Polis Memuru Mert Er, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit polis memurunun Kocaeli’de yaşayan ailesine acı haberi Derince Kaymakamvekili Hasan Hüseyin Can ve Derince İlçe Emniyet Müdürü Atilla Can tarafından verildi. Aileye haberin verilmesinin ardından Kocaeli’nin Derince ilçesine bağlı Sırrıpaşa Mahallesi Sırmalı sokak adresindeki şehit evine Türk bayrağı asıldı ve evin önüne vatandaşların yağmurdan korunması için çadır kuruldu.
Göreve bir buçuk yıl önce başlamış
Hatice ve Osman Er çiftinin en büyük çocuğu olan Şehit Polis Memuru Mert Er, polis okulundan yaklaşık bir buçuk yıl önce mezun olmasının ardından ilk görev yeri olan Gaziantep’te görevine başladı. Yaklaşık 1 ay önce Hakkari’ye tayin olan Şehit Polis Memuru Mert Er’in cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Derince Merkez Camii’nde kılındıktan sonra 17 Ağustos Deprem Şehitliği’nde defnedilecek.