Hakkari’de, terör örgütü PKK mensuplarının patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan polis memuru Abdullah Bozkurt (34), memleketi Yozgat’ta toprağa verildi.
Şehit Bozkurt’un naaşı, Yozgat Devlet Hastanesi morgundan alınarak konvoy eşliğinde Çapanoğlu Büyük Camine getirildi. Tören sırasında annesi Satı ve babası Hüseyin Bozkurt, şehit evlatlarının Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Garnizon Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, şehidin meslektaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehit Bozkurt’un cenazesi İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu’nun Cuma namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazından sonra Yozgat şehitliğinde toprağa verildi. Bekar olan şehit polis memuru Abdullah Bozkurt’un evin tek erkek çocuğu olduğu öğrenildi.