Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Uğur Yıldız’ın Çorum’daki ailesine acı haber ulaştı. Şehit polisin oğlu Mehmet Akın, Türk bayrağına sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.
Şehit Polis Uğur Yıldız’ın şehadat haberini, Çorum merkez Buharaevler Mahallesi’nde yaşayan eşi Perihan ile çocukları Mehmet Akın (16) ve Muhammed Atakan Yıldız’a (12) İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve eşi Fatma Kolcu, sağlık ekipleri eşliğinde verdi. Şehit polisin oğlu Mehmet Akın, Türk bayrağına sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Mehmet Akın, babasının polis arkadaşlarına saldırının nasıl olduğunu sorarken, Muhammed Atakan’ı ise Emniyet Müdürü Murat Kolcu teselli etti.
Acı haberin üzerine Yıldız’ın mesai arkadaşları evine akın etti. Şehit polisin yakınları ve komşuları tarafından binaya Türk bayrağı astı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli 17 yıllık polis memuru Yıldız’ın, geçici görevle 15 gün önce Nusaybin’e gittiği öğrenildi.
Kastamonulu olan şehidin cenazesinin yarın toprağa verileceği öğrenilirken Şehit Polis Uğur Yıldız’ın ailesi de cenaze töreni için Kastamonu’ya gitti.