Mardin’in Nusaybin ilçesinde keskin nişancı tüfeğiyle vurularak şehit edilen Yüzbaşı Alper Kalem’in Amasya’da yaşayan anne ve babasına acı haber verildi.
Yaralı halde kaldırıldığı hastanede müdahalede rağmen kurtarılamayarak şehit olan evli ve iki kız çocuğu babası Yüzbaşı Alper Kalem’in Amasya merkez Bahçeleriçi Mahallesi’nde yaşayan annesi Sevim ile babası Mehmet Ali Kalem’e acı haberi vermeye giden askeri yetkililerden Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Tahsin Anlar, acılarına ortak olup onlarla birlikte gözyaşı döktü. Binbaşı Anlar önce anneyi sonra babayı teselli edip mendille gözyaşlarını sildi. Anlar, evin balkonuna da bayrağı bizzat kendisi astı.
“DÜŞMANLARA FIRSAT VERME YARABBİ"
Anne Sevim Kalem, "Oğlum ’önce vatan’ dedi. Oğlum gitti. Yavrum gitti. Daha göremeyeceğim ela gözlümü" diye ağlarken, emekli astsubay olan baba Mehmet Ali Kalem de, "Düşmanlara fırsat verme yarabbi" şeklinde seslendi.
Eve gelen sağlık ekipleri acılı aileyi takip ederken, Amasya Müftü Yardımcısı Adem Ayrancı da şehit babasını teselli etmeye çalıştı.