Geçen yıl Kurban Bayramı’nda Bilecik’in Bozüyük ilçesinde başlatılan ve çocuklara bayram şekeri ikram edilen şekerli reklam billboardları, bu yıl da çocukların ilgi odağı oldu.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın talimatları ile bayram öncesinde reklam billboardları hazırlanarak, üzerine görevliler tarafından şekerler yerleştirildi. Ramazan Bayramı’nın ilk gününde çocuklarla buluşturulan şekerli reklam billboardları, ilçede yaşayan binlerce çocuğu sevindirdi. Çocuklara bayram sürprizi olarak hazırlanan şekerler, 9 mahallenin merkezi bölgelerine yerleştirilirken, eksilen şekerler de gün boyu yenilendi. Geçen yıl özellikle çocuklar tarafından yoğun ilgi gören ve sevinçle karşılanan bayram şekerleri panolarına, bu yıl sabah erken saatlerde gelen minikler bayramın ilk şekerlerini büyük bir sevinçle bu billboardlardan aldı. Yeşilkent Mahallesi’nde çocuklar için özel olarak hazırlanan şekerli reklam billboardlarda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, çocuklara şeker ikram ederek herkesin bayramını kutladı.
"Bir çocuğun yüzünün gülmesi dünyanın gülmesi anlamına geliyor"
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, birlik ve beraberlik vurgusu yapıp, bayramların çok özel günler olduğunu, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bayramda çocukların yüzünü güldürebilmek amacıyla ilçe genelinde toplam 30 bin adet şeker dağıtıldığını belirterek, “Bir çocuğun yüzünün gülmesi belki dünyanın gülmesi anlamına geliyor. Ramazan Bayramının da bir özelliği olarak çocuklarımıza billboardlarımızdan şeker ikram edelim istedik. Yaptığımız etkinlikte önemli olan zengini, fakiri ayırım yapmaksızın herkesin buradan gelip, istediği gibi yararlanabilmesiydi. Sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak hizmet bizim için her aşamada çok önemli ve bizler çocuklarımıza son derece önem veren bir anlayışla hareket ediyoruz. Düzenlediğimiz etkinlikle, bu bayramda da çocuklarımızın yüzünün gülmesini sağlamaya çalıştık. İlçe genelinde vatandaşlarımız ile görüştüğümüzde bu çalışmamızdan dolayı çok olumlu tepkiler aldık” dedi.
"Çocuklarımız için güzel bir bayram sürprizi oldu"
Ayrıca hazırlanan şekerli reklam billboardları sadece çocukların değil, her yaşta insanın ilgi odağı olurken, şekerleri kimileri torunları için, kimileri çocukları için, kimileri de kardeşleri için aldı. Özellikle çocuklar tarafından sevinçle karşılanan bayram şekerleri panosu vatandaşlar tarafından da beğeni kazandı. Yapılan uygulama için Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür eden vatandaşlar, “Bu güzel uygulama ile çocuklarımızın bayram kutlamasına ayrı bir güzellik kattınız. Çocuklarımız için güzel bir bayram sürprizi oldu” dedi.