EXPO 2016 Antalya’da hafta sonu gerçekleşen konser serisinin son konuğu Serdar Ortaç oldu. 5 bin kişilik Turkcell büyük amfi tiyatroyu dolduran hayranlarıyla buluşan sanatçı erkek hayranlarına da evlilik tavsiyesinde bulundu.
’Çiçek ve Çocuk’ temalı EXPO 2016 Antalya’da kültürel etkinlikler son hızıyla sürüyor. 12 Ağustos’ta başlayan konserler serisinde son olarak Serdar Ortaç sahne aldı. Seslendirdiği şarkılar kadar söz yazarlığı ve besteleriyle de dikkat çeken Ortaç, EXPO 2016’da Turkcell büyük amfi tiyatroyu coşturdu. Ortaç, şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirirken, dansçılar da sahneye renk kattı.
1994 yılında çıkardığı ’Karabiberim’ albümünden 18’inci albümü ’Gıybet’e kadar çıkardığı bütün albümlerindeki sevilen parçalarını hayranlarıyla seslendiren Ortaç, ilgiyle izlendi. Ortaç’ın romantik şarkılarına ise izleyenler cep telefonlarının ışıklarıyla eşlik etti. Ortaç’ın şarkılarına eşlik eden dansçılarıysa muhteşem sahne şovuyla beğeni topladı.
Ortaç’tan hayranlarına evlilik tavsiyesi
Sempatik tavırlarıyla da beğeni toplayan ünlü sanatçı evlendikten ve sağlığına kavuştuktan sonra daha mutlu bir insan olduğunu dile getirerek, "O yüzden beyler hepiniz evleneceksiniz. Asla bekar kalmak yok. Hele benim gibi geç kalırsanız bu kadar, 40 yaşına geldim yeni evlendim. Bu sene çok güzel bir sene olsun. Kış çok güzel geçsin" dedi.
Ünlü sanatçı, yaklaşık 2 saat boyunca seslendirdiği şarklarla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.